lulla

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Všetko je prepletené

a začal sa nový týždeň

Keď som ráno vykročila do sviežeho vzduchu, celkom som sa potešila vďaka minulotýždňovému dažďu ešte zelenej, nevyschnutej tráve a stromom. Okolie porastené nebovomodrou čakankou vnášalo dojem akéhosi romantična. :)) Pred panelákom som pod borovicovým porastom zbadala slušne vyrastený hríb modrák. To, že som v hlavnom meste, mi pripomenula až pískajúca električka.

Pre rýchlejšie ubehnutie cesty som sa ponorila do nedeľných spomienok sprevádzaných vôňou pečeného kuraťa aj mojej kvetináčovej bazalky. Záver víkendu ma našiel pri vyrábaní strapcov na záves a pri čítaní prvých dvadsať strán linuxovej príručky v angličtine.

Zo zadumania mi k rýchlemu prebratiu pomohlo prudké trhnutie. Nič sa nestalo, pomaly ideme ďalej. A znovu, ďalšie šklbnutie. Napadlo mi, že vodič sa určite s niekým pohádal, alebo má zlý deň a teraz si to odnesieme my cestujúci. S okolitými trpiteľmi som okrem vydýchaného vzduchu v dopravnom prostriedku zdieľala aj konečné oznámenie, že električka sa pokazila a máme vystúpiť.

Nepotešená touto správou som naťahovala natrénované kroky na opätkoch po mačacích hlavách Hviezdoslavovho námestia. Nový týždeň sa začal.


cesta do práce a z práce | stály odkaz

Komentáre

  1. e...končiť týždeň
    s príručkou linuxu...som ešte neskúšal... radšej donoci s priateľmi (naživo, prípadne ICQ), ale ja nemusím do práce ;-)...
    publikované: 18.07.2005 13:07:28 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. DaMage
    vsetko je prepletene
    ja som s priatelmi (aj do noci, aj v tyzdni) skoro stale (nazivo aj cez ICQ)
    a nove informacie zboznujem :))
    publikované: 18.07.2005 13:12:22 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014